Garagebedrijven

Voor veel garagebedrijven is het niet rendabel om geavanceerde apparatuur aan te schaffen die nodig is om een auto goed te kunnen uitlijnen. Gewoonweg omdat u de kosten niet of nauwelijks terugverdient. Hans van Gemert Banden werkt echter met de modernste apparatuur op dit gebied en wil deze werkzaamheden graag van u overnemen.

 

U kunt bij ons rekenen op jarenlange ervaring als het gaat om banden en wielen, maar ook onze kennis op dit gebied wordt continu bijgeschoold. De ontwikkelingen gaan zo snel dat het voor een niet-specialist moeilijk is om bij te houden. Daarom doen wij dat voor u. Tevens maken wij u er op attent dat wij ook andere werkzaamheden voor u kunnen verrichten, zoals het vervangen van uitlaten, accu’s, schokbrekers of het uitvoeren van een APK.

Onze nieuwste uitlijnapparatuur werkt met 3D technologie. Bij deze manier van uitlijnen detecteren camera’s de positie van reflectoren in een driedimensionale ruimte. Hierdoor kunnen zeer snel en nauwkeurig de juiste uitlijngegevens worden berekend. Alle gemeten waarden worden grafisch en in 3D weergegeven zodat eenvoudig een complete diagnose kan worden gesteld. Door de zeer uitgebreide database met OEM-gegevens kan het voertuig exact volgens de fabrieksgegevens worden uitgelijnd. Doordat het meetproces nagenoeg automatisch gebeurt, is de kans op fouten minimaal.Als u gebruik wilt maken van onze diensten, denken wij graag met u mee als het gaat om het vervoer van de voertuigen naar ons bedrijf en terug. De auto’s kunnen worden opgehaald en weggebracht zodat u geen kostbare tijd verliest.